JCDecaux går seirende ut av konkurransen om reklamefinansierte bymøbler i Sandnes og Sola. Dette er en avtale JCDecaux har hatt siden 2002. Den nye kontrakten strekker seg til 2038.

- En av utendørsreklamekanalens aller viktigste egenskaper er som alle mediekjøpere vet å bygge dekning raskt i befolkningstette områder. I likhet med avtalen med Stavanger kommune er den nye kontrakten med Sandnes og Sola strategisk svært viktig for oss, sier administrerende direktør i JCDecaux Norge, Øyvind Markussen.

Han viser til at de tidligere i år sikret seg avtalen om reklamefinansierte bymøbler i Stavangerregionen.

- Vi kan fortsette å tilby annonsører en unik mulighet til å kommunisere effektivt med mer enn 340.000 innbyggere i en av de raskest voksende byregionene i Norge. Dette er viktig for annonsørene og det er viktig for oss, sier han.