Da prisene i Global Content Award ble delt ut nylig, vanket det gull på Amedia Innholdsbyrå i kategorien Global Media/Publishing Content Campaign of the Year.

Prisen får de for en kampanje for det nordiske skjønnhetsmerket Lumene med navnet «How Lumene got their beauty products into Norwegian women's homes and beauty routines».

- Det er utrolig gøy at gode resultater også blir lagt merke til på et globalt nivå. Dette caset viser effekt, kreativitet og en smart måte å nå de riktige personene på. Nettopp noe av det som er viktigst i jobben vi gjør hver dag i Amedia, sier strategisk KAM i Amedia Salg og Marked, Ina Kreutz Pauli.

Kampanjen kombinerer merkevarebyggende og taktisk innhold, med muligheten til å bestille vareprøver helt hjem via Helt Hjem.

- Vi har hele veien hatt et tett og godt samarbeid med Lumene, parallelt med at Amedia inngikk et strategisk samarbeid med Helt Hjem. Det gjør at vi på kampanjer som dette kan la leserne få vareprøver levert på døren og på den måten komme tettere på merkevaren. Distribusjonstyrken Amedia og Helt Hjem har, gjør dette til et kraftfullt produkt som løfter denne typen innholdskampanjer, forteller strategisk rådgiver i Amedia Innholdsbyrå, Monika Sveen.

Nordisk merkevaresjef i Lumene, Aurora Middelborg, tilskriver innholdsmarkedsføring deler av suksessen de opplever i markedet.

- Vi er svært fornøyde med kommunikasjonen gjennom hele kampanjen! I 2023 har vi sett en økning på 101 prosent i salg sammenlignet med fjoråret. Jeg er overbevist om at denne suksessen ikke ville vært mulig uten aktivitetene knyttet til merkevarebyggingen, sier Middelborg.