Fredag lanserer reklamebyrået Anti en egen podkast kalt «Vi er straks tilbake». Her er målet å hylle konkurrerende byråer og deres kunder.

- Bransjedebatten har blitt veldig teoretisk, og mye av praten handler om hvorvidt Ehrenberg Bass’ teorier er bra eller dårlige for oss. Vi tror bransjen har godt av å se mer på hvordan suksesser blir til, og lære av de som faktisk lykkes, sier sjef for reklame i Anti, Torstein Drogseth, i en pressemelding.

Han er også programleder for podkasten.

Sammen med det kreative teamet Elise Apall Bjørgsvik og Bjørn Solli i Anti håper de at podkasten vil bidra til en mer åpen bransje.

- Utviklere deler kodene sine med hverandre, for å faget og bransjens beste - så hvorfor gjør ikke reklamefolk det samme? Vi lar oss inspirere av gode jobber hver dag, og lurer ofte på hvordan de fikk det til, og hva vi kan lære av dem. Så vi tenkte, hvorfor ikke bare spørre dem selv?

Anti produserer fra før av podkaster som «Ha det bra», «Vendepunktet» og «Hos Peder». Den nye podkasten følger i fotsporene til «Westerdals for voksne», som er laget av kreativ leder Anders Muurman Holm i Morgenstern, og Kampanjes egen «Professoren & praktiker’n», som ledes av Lars Erling Olsen og Alf Bendixen.

- Det finnes mange gode podkaster der ute, men vi er overbevist om at podkast-verden er like rettferdig som alle andre innholds-bransjer, du får de lytterne du fortjener, sier Drogseth.