Første gang Vinmonopolet ble målt i Norsk Kundebarometer tilbake i år 2000 endte den statlige monopolbedriften opp blant de ti dårligste bedriftene. De siste årene er Vinmonopolet blitt en fast gjest på toppen av både kundetilfredshetsundersøkelser og omdømmerangeringer.

Senest denne uken vant 100-åringen også prisen for årets netthandelsbutikk, så den gode kundeopplevelsen kommer ikke bare i butikk, men også på nett.

- Vinmonopolet er en 100-årig, statlig monopolbedrift, som vinner priser for kundeservicem, smak litt på den, åpner programelder i «Professoren & Praktiker’n», Lars Erling Olsen

I den 76. utgaven av «Professoren & Praktiker’n» er administrerende direktør i Vinmonopolet, Elisabeth Hunter, gjesten og der forteller hun historien om hvorfor så å si ingen vil avvikle polet, hvorfor vi nordmenn er så fornøyde med Vinmonopolet og hvordan en monopolbedrift bli best på kundeservice?

- Skal jeg trekke frem en ting så er det at vi har fantastiske ansatte som er stolte av jobben sin og de er stolte av både levere på samfunnsoppdraget også er de genuint interesserte i å gi kundene gode råd på mat og vin, sier Hunter.

Få med deg den nye episoden av «Professoren & Praktiker’n» der Vinmonopolet-sjefen, Elisabeth Hunter er gjest.

- Mange retailkjeder har faktisk mye å lære av den statlige monopolbedriften. Det er rett og slett imponerende. Lytt og lær, sier en av  programlederne i «Professoren & Praktiker’n», Alf Bendik Bendixen.

På KampanjeTV kan du både se og høre den nye episoden av «Professoren & Praktiker’n».