Eskil F. Andreassen blir ny medarbeider i Monday Sport og starter umiddelbart som Head of Business Development.

Eskil F. Andreassen har erfaring fra sportsredaksjonene i TV 2 og Discovery. De siste fire årene har han vært produsent hos Fotball Media og innholdssjef hos Ullevaal Media Center (UMC), med ansvar for blant annet selskapets produksjoner for Discovery-kanalene.

- Monday har gjennom flere år levert sportsproduksjoner av høy kvalitet. Selskapet, tankegangen og engasjementet passer meg perfekt. Jeg er glad over å få denne muligheten og gleder meg virkelig til å bidra til utviklingen av Monday de kommende årene, sier Eskil F. Andreassen.

I Norge har Monday siden 2013 stått bak all sportsproduksjon for C More, men har de siste årene breddet ut satsingen også til andre sjangere med kjøpet av Storyteller, Norsk Fjernsyn og Teddy TV. Selskapet, som er en del av det danske Monday-konsernet, ledes av Lasse Hallberg i Norge.

Les også: Hallberg dobler tv-satsing

- Jeg er meget glad for å få Eskil på Monday-laget siden han er en av de beste innenfor faget sportproduksjon, og han vil være en stor resurs for vår videre satsing på sport, sier Lasse Hallberg.

Eskil F. Andreassen vil inngå i ledelsen sammen med Kristian Oma og Jon Børrestad.

. Eskil er en vi kjenner godt, og respekterer høyt. Han har et sterkt nettverk, et skarpt sportshode – og er alltid noen steg foran når det gjelder analyse av fremtiden, sier Kristian Oma.