I høst er det «Linn & Ronnys Tacoshow» som har blitt sendt på NRK på fredagskveldene i stedet for «Beat for beat», med rundt 409.000 seere i snitt hver fredag i sju uker. Underholdningssjef Charlo Halvorsen i NRK innrømmer at fredag primetime ikke er det letteste tidspunktet å lansere et nytt konsept på. Det skriver VG.

- I prime time, altså mellom 20 og 23 på fredag og lørdag ligger det fra publikums side både en forventning om fornyelse og en forventning om gjentakelse. Folk ønsker seg nærmest en slags liturgi på TV-programmene i helgene. Vi må være i spennet mellom det å gi det de forventer og det de ønsker seg av fornyelse. Men sånn sett er det også et vanskelig tidspunkt å servere noe nytt på, sier Halvorsen til VG.

Han forteller videre at taco-konseptet slett ikke er skrinlagt.

- Nå skal vi sette oss ned og evaluere grundig årets sesong. Så tar vi en beslutning etter det. Men programserien er definitivt med som en mulighet når vi legger helgeplanene for neste år, sier Charlo Halvorsen.