Navn: Lars Hvinden.

Stilling: Digital salgssjef i Discovery Networks.

Årets ferie: - Det har vært mye reising og lengre opphold i USA de siste årene så nå skal jeg bare nyte vårt flotte, langstrakte land. Ferden går med Hurtigruten fra Kirkenes til Bergen. Jeg gleder meg veldig til endelig å kunne bekrefte at jeg har opplevd alle de fantastiske stedene mine utenlandske venner forbinder Norge med. Norway is great, no need to make it great again!

Den perfekte sommermaten: - Loff med ferske reker, hvitvin i selskap med gode venner slår aldri feil. Nå som vi har sydentemperaturer passer det bra med en frisk bris på sjøen, gjerne med musikk på anlegget.

- Du skal være med og bygge opp og videreutvikle Dplay. Hvilken strømmetjeneste kan Discovery lære mest av – Viaplay, TV 2 Sumo, HBO eller Netflix?

- Seernes forventninger til brukeropplevelse og innhold er drevet av utviklingen til både lokale og utenlandske tjenester, dermed tror jeg vi har noe å lære av alle. Det er viktig at vi kan tilby funksjoner som brukerne våre trenger og innhold som engasjerer dem. Discovery er et stort multinasjonalt selskap med solid fotfeste i Norge og en sterk vilje til å satse, det kommer man langt med. Vi lanserer snart en ny brukeropplevelse og vil fokusere mer på innhold som kan konsumeres i ulike settinger. Det blir utrolig spennende fremover og jeg gleder meg til å være med å sikre seerne godt innhold på deres premisser.

- Tenk deg at du arrangerte en utflukt i sommer og inviterer tre gjester. Hvem tar du med og hvor går ferden?

- Jeg ville tatt med Reed Hastings (Netflix), Susan Wojcicki (YouTube) og Jeff Bezos (Amazon Prime Video) til hytta for en bedre middag og god vin. Forhåpentligvis vil de senere på kvelden fortelle meg alle sine forretningshemmeligheter. Hvis det viser seg at de er opptatt, definitivt en guttetur med Harald Eia, Jon Almaas og Thomas Giertsen. Jeg er sikker på at det blir brillefint hvis alle får litt praktisk info når vi ankommer hytta, da får vi det helt perfekt

- Hvor mange GDPR-eposter har du fått og hvor mange av dem har du lest?

- Ca. 40, jeg har kun lest de som var klare i kommunikasjonen eller hadde en interessant vri. På den positive siden er det iallefall få som ikke vet hva GDPR er nå.

- Hvem eller hva irriterer deg aller mest i den norske medie- og kommunikasjonsbransjen?

- Avstanden føles til tider stor mellom medier og kunde. Jeg kunne ønsket meg at vi innser at vi er på samme lag. Tett og åpen dialog skaper gode resultater for alle parter. 

- Hvilken overskrift drømmer du om å se på Kampanje.com i høst?

- Dplay er årets store strømmevinner. 

- Hvem eller hva har du mest og minst tillit til i Medie-Norge?

- Foredragsholdere som utelukkende bruker buzzwords istedet for å gi oss noe håndgripelig som man kan ta med hjem og benytte seg av.

- I 7 Elevens nye kondomreklame advares turistene mot klamydia. Hva advarer du dine utenlandske venner om når de kommer til Norge? 

- Ikke bli overkjørt av en Tesla.

 - Høstens tv-duell står mellom Fredrik Skavlan på TV 2 og Anne Lindmo på NRK1. Hvem velger du og hvorfor?

- Jeg er ikke helt i målgruppen, må sjekke med klientellet på Hurtigruten.