Administrerende direktør i Finn.no, Anders Skoe, slutter i Schibsted for å bli administrerende direktør i det ledende rubrikkselskapet i New Zealand, Trade Me.

Anders Skoe forlater dermed også ledergruppen til Kristin Skogen Lund, hvor han har vært sjef for selskapets nordiske markedsplasser, som også inkluderer Blocket.se og Tori.fi.

Han forteller at hensynet til familien har spilt inn i avgjørelsen.

- Dette er en unik mulighet både profesjonelt og privat. Vi er en internasjonal familie, og dette er et spennende nytt kapittel for oss, sier Anders Skoe i en pressemelding.

Anders Skoe ankom Finn i 2010 og ble utnevnt til ny sjef i rubrikkselskapet i 2016. I desember 2018 ble han i tillegg utnevnt som sjef for nordiske markedsplasser. Han fortsetter i begge roller til 1. juli 2019.

- Anders har gjort en stor jobb for Finn.no og Schibsted, og jeg synes det er trist at han ikke skal bli værende hos oss. Samtidig forstår jeg at han og familien hans tar denne unike mulgigheten. Jeg vil takke Anders for hans solide bidrag i løpet av årene hans i Finn og Schibsted, og ønsker han all lykke, sier Kristin Skogen Lund i meldingen.

Hun tar umiddelbart fatt på jobben med å finne hans etterfølger.

Les også: Her er Kristin Skogen Lunds nye Schibsted-ledelse