«Mesternes mester» går nå inn i sin 11. sesong og ti nye idrettsstjerner står klare til å kjempe om tittelen.

Dette er deltakere av høyt kaliber, kan programleder Dag Erik Pedersen slå fast.

- Jeg kan ikke huske at vi har samlet vinnere av så enormt mange NM-, OL-, EM- og VM-medaljer og andre gjeve trofeer på ett brett noen gang. Det er utøvere som virkelig har prestert på ypperste nivå innen sine idretter. Samtidig er det en spennende og sammensatt gjeng med personlige historier som vi gleder oss til å dele med seerne, sier han i en pressemelding.

Disse deltakerne skal være med:

  • Ingvill Måkestad Bovim (38), friidrett
  • Kjersti Buaas (37), snowboard
  • Madeleine Enersen Hellerød (24), dans
  • Odd-Bjørn Hjelmeset (47), langrenn
  • Kari Mette Johansen (40), håndball
  • Eirik Verås Larsen (43), kajakk
  • Magnus Moan (35), kombinert
  • Vidar Riseth (47), fotball
  • Emil Hegle Svendsen (34), skiskyting
  • Margaret Knutsson Aase (31), jiu-jitsu

Denne gangen skal «Mesternes mester» spilles inn i Kroatia. Tidligere sesonger av har vært spilt inn i Spania, på Malta, Kypros, i Ungarn, Italia, på Sicilia, i Monaco, Hellas og Portugal. I forrige sesong var programmet tilbake i Spania, denne gangen på Mallorca.

- Fortsatt må jeg klype meg i armen når jeg tenker på at «Mesternes mester» er den programserien i Norge som har størst oppslutning blant seerne, sesong etter sesong, og samler folk i absolutt alle aldre, sier Pedersen.

Programmet produseres av Rubicon TV.