Tirsdag 20. august er det klart for en ny sesong av fjorårets mest omtalte tv-program «Ex on the Beach». Denne gangen blir det enda mer for tv-seerne å boltre seg i når Discovery følger opp hver episode med en vodcast - en video-podcast - som ledes av Hasse Hope.

Den blir tilgjengelig på Dplay, YouTube, og som en egen podcast.

Senere i høst er det også premiere på «Ex and the City» der utvalgte deltakere fra første og andre sesong får med seg kameraene hjem fra Mauritius for å dokumentere livet som nyslåtte realitykjendiser.

- Ingen hadde forventet den formidable suksessen som første sesong av «Ex on the Beach Norge» ble, ei heller engasjementet serien skapte. Men vi hadde en klar målsetting om å nå en yngre målgruppe, og det klarte Dplay med denne serien. Vi har jobbet hardt for å matche den fantastiske casten vi hadde i første sesong, og jeg kan love at det går hett for seg på Mauritius også i år, sier Eivind Landsverk, programdirektør i Discovery Norway, i en pressemelding.

Årets nyvinning er, blant annet, en homofil deltaker.

- Jeg tror sjelden vi har hatt deltakere på skjermen som har gått mer «all in» enn denne sesongens deltakere. Vi har, for første gang i Skandinavia, med oss en homofil deltaker. Vi har også tatt med oss en jurist, en brannmann og to brødre til Afrika. Det er med skrekkblandet fryd jeg ser frem til å se hva de finner på i villaen, sier Landsverk.

Da første sesong ble avsluttet i fjor høst, hadde hver episode av «Ex on the Beach» et snitt på 370.000 seere. Første episode ble sett av en halv million nordmenn. Syv av ti valgte å følge serien på Dplay.

Les mer: «Bitch, hør her!» - nå har en halv million sett «Ex on the Beach»