Julie Easter Christiansen (27) forlater VG for å lede Aller Medias største seersuksess på web-TV.

- Jeg startet mitt arbeidsliv som dørselger for Dagbladet på tidlig 2000-tallet, så sånn sett er jeg tilbake der alt startet. Jeg går inn som produsent i et program som på kort tid har knust alle måltall. Nå blir det min jobb å bidra til at Rød Løper får ut sitt potensiale. Reisen har jo så vidt begynt, sier Julie Easter Christiansen (27).

Kjendis-tv-satsingen «Rød Løper» leverte i juni i år 750.000 TV-visninger i uken, ifølge Aller Media fordelt på Dagbladet.no og Seher.no. Når får redaksjonen en ny leder.

Hun har de to siste årene vært sosiale medier-produsent og frontsjef i VG. 27-åringen har også erfaring fra NRK sport og blant annet vært Snapchat-koordinator for Høgskolen i Oslo.

- Julie har en sylskarp digital kompetanse og har de ambisjonene vi ønsker at Rød Løpers produsent skal ha. Hun er den rette til å lede denne satsingen videre mot nye høyder, sier Jonas Jørstad, digitalredaktør for seher.no og leder for kjendisdesken i Aller Media.

Easter Christiansen begynner i jobben i løpet av høsten.

- Det er selvsagt trist å reise fra VG, og jeg er veldig takknemlig for den tiden jeg har hatt hos dem. Men for meg var det umulig å takke nei til denne muligheten, sier hun.

TV-direktør i Aller Media, Mads A. Andersen, er svært fornøyd med rekrutteringen.

- Moderne videoredigering og digital presentasjon er noe Julie kan til fingerspissene. Hun kommer til å styrke laget vårt, sier Andersen.