Tirsdag kunne Kampanje fortelle at NRK ikke ønsket å gå videre med en tredje sesong av «Heimebane». Produsent Vilje Hagen sa at de ser på et mulig samarbeid med andre strømmetjenester og at serieskaper Johann Fasting har begynt å skrive på en ny sesong.

André Sørum har hatt en sentral rolle som Varg-kaptein Otto Halsen helt siden første episode hadde premiere i fjor vinter. Sørum er ikke tvil om hva han ønsker.

- Håper definitivt på en ny sesong! Utifra det jeg har hørt er jeg sikker på at det også blir en veldig fin en, så jeg håper virkelig den finner en vei til skjermene! Det har den fortjent, sier Sørum til Kampanje.

Skuespilleren sier at han har forståelse for NRK sitt valg.

- NRK er rikskringkastere med et stort ansvar, og må ta mange og vanskelige avgjørelser når de skal velge sine prosjekter, så det må vi ha forståelse for. Å jobbe med «Heimebane» for NRK disse årene har vært et eventyr, og dialogen er god, så nå er vi spente på veien videre, sier Sørum.

«Varg-kapteinen» sier han ikke ser noen store problemer med å fortsette «Heimebane» uten NRK.

- Universet er det samme, og selv om NRK har vært en flott plattform og kanal for «Heimebane», er jeg trygg på at historiene lever like fint videre hos noen andre, selv om ikke navnet øverst i ruta er det samme lenger, sier Sørum.

- Elsker hele gjengen
Søskenparet Nagelsmidt ble en ny del av Varg da de i sesong to kom inn med penger for å investere i Varg. Ole Christoffer Ertvaag, som spiller den bråkjekke lillebroren Peder Nagelsmidt, skulle gjerne hatt mer «Heimebane».

- Skal jeg være helt ærlig håper jeg det blir en sesong tre, om det blir NRK eller noen andre. Jeg elsker det universet og det å være Peder Nagelsmidt. Jeg har hatt det helt supert og elsker hele gjengen, skulle gjerne hatt en sesong tre jeg, sier Ertvaag til Kampanje.

Søskenparet Nagelsmidt

Petronella og Peder Nagelsmidt, spilt av Marian Saastad Ottesen og Ole Christoffer Ertvaag, kom inn i Varg og Heimebane i sesong to.

Ikke noe bitterhet
På spørsmål om hva han tenker om at NRK ikke vil lage ny sesong, sier Ertvaag:

- Det er ikke noe bitterhet. Det er en vurdering NRK har tatt, og som jeg skjønte det, hadde de veldig lyst, men jeg tror det handlet om andre ting. De har vel gjort en vurdering tenker jeg, sier Ertvaag.

- Har du noen tanker om hva karakteren Peder Nagelsmidt vil finne på videre?

- Jeg har ikke fått noe manus sånn sett, men jeg tror Nagelsmidt hadde kost seg med å dra Varg inn i en Nagelsmidt-retning og gjøre Varg IL mer Nagelsmidt-vennlig, sier Ertvaag.

Mange spør i sosiale medier
Josefine Agathe Hove, som spiller Sissel Renate, forteller til Kampanje at hun tror det hadde vært bra en med ny sesong.

- Det er veldig mange som spør. Det er mange som har spurt meg på sosiale medier og direkte, at de håper det blir en sesong tre. Sånn sett hadde det vært kjekt, sier Hove til Kampanje.

Jubler for Varg:

Nils og Sissel Renate, spilt av Endre Synnes Hagerup og Josefine Agathe Hove.

Hun tror figuren Sissel Renate kan ha en fremtid i en tredje sesong, dersom serieskaperne ønsker det.

- Det hadde vært veldig gøy å få spille henne igjen. Det var jo en veldig kjekk serie å jobbe i. Veldig mange fine kolleger og et flott team å være sammen med. Så å kunne være i det miljøet igjen er absolutt ønskelig, sier Hove.

Kampanje har tatt kontakt med Ane Dahl Torp og John Carew som ikke er kommet tilbake med en kommentar.