Espen Sandli (47) er ansatt som ansvarlig redaktør i Drammens Tidende. Han har vært konstituert i stillingen siden 1. september og har jobbet i avisa i mange år. Da han kom tilbake til Drammen i fjor, hadde han vært tilknyttet VG og Dagbladet i 11 år.

- Som ektefødt drammenser er jeg selvsagt sjukt glad og stolt over å bli Drammens Tidendes første redaktør fra Drammen i nyere tid. Takk til redaksjonen, ansatte i mediehuset og eierne våre som har vist meg tillit og har tro på det prosjektet vi har startet for å gjøre Drammens Tidende til landets beste og mest engasjerende lokalavis, sier Espen Sandli i en melding. 

Han skal sammen med konstituert nyhetsredaktør Janne Sundelius Braathen og politisk redaktør Hege Bakken lede redaksjonen i den Amedia-eide lokalavisen, Drammens Tidende. 

- Drammens Tidende skal heie på Drammens-distriktet og fortelle innbyggernes beste historier. Samtidig skal vi være en tydelig stemme, sparke oppover og stille makta de kritiske spørsmålene. Dette er vi ganske gode på, og vil bare bli bedre, lover den nye redaktøren.

Styreleder Pål Eskås sier han er er svært fornøyd med at Espen Sandli har sagt ja til å påta seg oppgaven.

- Drammens Tidende er Amedias nest største avis og er inne i en fin utvikling. Espen framstår som en god leder og en dyktig og seriøs fagmann. I Drammens Tidende er det mange dyktige medarbeidere, og jeg er sikker på Espen og hans kolleger kommer til å se spennende muligheter og møte utfordringer på en offensiv måte, sier Eskås.

Les også: