Brødrene Bård og Vegard Ylvisåker skal igjen lage TV-underholdning på TVNorge. Fire år etter at komikerduoen lagde femte og siste runde av I kveld med Ylvis forteller Discovery i dag at duoen igjen skal lage mer moro for dem.

Mediekontakt Marianne Aambø i Discovery forteller at brødreparet vil komme tilbake med et helt nytt program. 

- Det er et nytt program. Det skal hete «Ylvis på holmen med Calle og Magnus» og vil ha premiere tidlig i høst, sier Aambø til Kampanje.

Får med seg Calle og Magnus
Med seg har Ylvis-brødrene nok en gang fått med seg både Calle Hellevang-Larsen og Magnus Devold.

– Vi pleier å ta utgangspunkt i hva vi har mest lyst til å gjøre når vi skal lage nye ting og akkurat nå føltes det gøy å børste støvet av gamlegjengen og lage noe nytt sammen. Kombinasjonen av at Calle og Magnus er de morsomste vennene vi har og de eneste vennene vi har, gjorde det naturlig for oss å ringe dem. De sa heldigvis ja, sier Bård Ylvisåker.

Ylvis på holmen med calle og magnus 980.jpgKlare for mer TV: Ylvis-brødrene, Magnus Devold og Calle Hellevang-Larsen. Foto: Discovery

- All galskapen og uforutsigbarheten
«I kveld med Ylvis» ble en publikumssuksess for TVNorge og musikkvideoen The Fox ble en viral hit. Programdirektør i Discovery Networks, Magnus Vatn, er forventningsfull til comebacket.

– Bård og Vegard har laget fantastisk mye gøyal og legendarisk underholdning for oss med alt fra Norges herligste og Ylvis møter veggen til I kveld med Ylvis og Stories from Norway, og nå sist med Gullruten-vinneren Kongen befaler. Nå skal de igjen skal gi oss all humoren, galskapen og uforutsigbarheten som følger med når Ylvis, Calle og Magnus gjør det de kan best. Gjett om jeg gleder meg, sier Vatn.