Tellef Dahll (34) går fra jobben som redaktør i The Oslo Company og vaktsjef i «Senkveld med Helene og Stian», til stillingen som programsjef i Aller Media. Der skal Dahll  lede arbeidet med å utvikle nye web-TV-programmer, spin-off-produksjoner og interne og eksterne produksjoner i selskapet. Han får samtidig det strategiske ansvaret for konsernets underholdningsunivers som «Rød Løper», «Non Stop» og «Rødt Kort». 

- Dette er programmer som på kort tid har etablert seg, og som allerede treffer veldig godt. Det å få være med å forme veien videre for disse konseptene, blir veldig spennende, sier Dahll.  

Programsjefen vil samarbeide tett med lederne i merkevarer som blant andre Dagbladet, Se og Hør, Din Side, Børsen, KK og Sol.

- Vi har sikret oss en kreativ leder med pågangsmot og gjennomføringskraft. Tellef er en inspirerende mann jeg gleder meg til å jobbe med. Jeg blir veldig overrasket hvis vi ikke kommer til å ha det gøy på jobb, sier TV-direktør i Aller Media, Mads A. Andersen.

- En fantastisk arbeidsplass
Dahll har tidligere laget blant annet «Amatørenes mester - med Henrik Elvestad», «Kjør meg til OL - med Magnus Devold» og «OL-kveld». Han har også vært journalist i NRK og radiolærer på journalistikk ved Høgskolen i Oslo.  Sist fredag gikk den siste sendingen til Senkveld på lufta, hvor Dahll har vært produksjonsselskapets redaktør de siste tre årene. 

- Senkveld har vært en fantastisk arbeidsplass, og jeg kommer til å savne gjengen som har stått på for programmet hver uke. Men alt har en ende, og nå gleder jeg meg til å ta fatt på nye utfordringer, sier Dahll.

Les også: Her er gjestene som får bli med på siste Senkveld-sending: - Det blir en gedigen fest