Clear Channel styrker salgsteamet i takt med at Norge gjenåpner. Nå som menneskene strømmer til gatene, kollektivtransporten og flyplassene tar utendørsselskapet et magadrag og fyller på med utendørsreklame.

- Utendørs som kanal er nå tilbake for fullt. Vi merker at annonsørene har en stor kjøpsvilje, og mange sitter på oppsparte penger. Det er derfor gledelig at vi nå har styrket salgsteamet vårt med tre nye superselgere, sier norgessjef Dennis Højland Nyegaard.

Les også: Kraftig reklamevekst – omsetningen bikker syv milliarder kroner

Med på laget har de fått med seg blant annet André Jonassen fra Discovery. Der jobbet han som konseptutvikler og kommersielt ansvarlig for blant annet «71 grader nord» og «Neste sommer». Nå blir han kundeansvarlig i Clear Channel.

- Jeg har skreddersydd kreative konsepter, hvor det kommersielle integreres med det redaksjonelle i og rundt et ønsket program. På den måten laget kommersiell historiefortelling med annonsør i hovedrollen, som en naturlig del av TVNorge sine kjente programkonsepter og univers. sier Jonassen og legger til:

- Min erfaring gjør at jeg kan se andre muligheter og utfordre mediet. Clear Channel har en enorm bred dekningsgrad, og er et svært godt likt medium. Kombinasjonen av disse to gjør dette til en utrolig spennende jobb i et spennende marked, sier han.

Clear Channel henter også Maria Gulbrandsen fra Schibsted til rollen som i en tilsvarende rolle og Kaja Nygaard fra EF Education first i rollen medieselger.

- Vi er veldig stolte over de sterke rekrutteringene vi har gjort. Med disse på plass vil vi kunne møte den store etterspørselen vi nå ser, og venter at de vil fortsette å komme, sier Højland Nyegaard.