Schibsteds podkast-satsing fortsetter med uforminsket styrke. Nå er det syv nyhets- og aktualitetspodkaster som tar veien til Podme og dermed lukker døra for gratispassasjerer.

- Dette har vi gledet oss lenge til! Podkastene som vi nå er så heldige å kunne tilby eksklusivt hos Podme representerer et stort løft for innholdstilbudet vårt. Vi har frem til nå lagt mye fokus på vår satsing på humor og underholdning, men vil fremover også kunne tilby noen av Norges største podkaster innenfor aktualitet. Dette markerer startskuddet for en mye bredere satsing på lydjournalistikk i samarbeid med Schibsteds mediehus, sier Kristin Ward Heimdal, norgessjef i Podme i en pressemelding.

Podkastene som nå blir en del av Podme er «Aftenpodden», «Giæver og gjengen», «Aftenpodden USA», «Foreldrekoden», «Ballspark», «Nokon må gå» og «Voksenpoeng», som bytter navn til «Toppmøtet». 

- For Aftenposten er dette en mulighet for å bygge flere og mer ressurskrevende lytteropplevelser, som vi vet at lesere og lyttere ønsker seg. Mange husker 22. juli-satsingen vår, «Noen å hate». Denne satsingen gir oss mulighet til å lage mer høykvalitetspodkast. Og vi i Norges største politikkpodkast, «Aftenpodden», håper at så mange som mulig av våre fantastiske lyttere tar turen inn i Podme-universet sammen med oss, sier Trine Eilertsen, sjefredaktør i Aftenposten.