For to drøye uker siden skrev Kampanje om NRKs satsing på sol, dating og reality med serien «Love in the Flesh». 

Konkurrentene i TV 2, TVNorge og TV3 har allerede vist lignende serier i mange år, i form av blant annet  «Love Island», «Ex on the Beach» og «Paradise Hotel». De siste årene har også strømmeaktører som Netflix og HBO Max gått inn i sjangeren med serier som «Too Hot To Handle» og «Fboy Island». 

Programinnkjøper i NRK Atosa Borghan fortalte før premieren at seriens hovedmålgruppe var på 20 til 29 år. Dette er første gang NRK viser en serie i denne sjangeren. 

- NRK skal være et tilbud for alle, og vi anstrenger oss for å finne innhold som passer alle målgrupper. NRK leverer mye på tyngre tematikk, og innhold rettet mot et voksent publikum. Dette er første gang BBC3, som er britisk allmennkringkaster, har produsert en serie rettet mot et yngre publikum innen denne sjangeren. Det er derfor spennende for oss å se om dette kan nå ut til et yngre publikum hos oss, sa hun videre.

- Ikke særlig til seeroppslutning
Nå viser tall fra NRK Analyse at kun 37.000 har sett første episode av serien, som hadd estrømmepremiere i NRK TV 12. mai og som hadde premiere på NRK3 kvelden etter.

Kun 11.000 personer har sett til siste episode. 

- «Love in the Flesh» er en serie som er rettet mot en spesifikk målgruppe. Vi tror og håper at seertallene vil bygge seg opp enda mer med tiden, sier Borghan nå. 

- Ikke særlig til oppslutning
- Dette var ikke særlig til seeroppslutning. Serier som kun går digitalt har jo en tendens til å vokse med tiden, men foreløpig ser ikke dette ut som en suksess, sier Morten Wiberg, TV-sjef i Carat til Kampanje. 

Han mener serien trolig hadde trengt større promotering, rettet mot seriens målgruppe. 

- Tror du serien hadde fått flere seere, dersom den ble sendt på Viaplay eller Discovert? 

- Tror ikke det ville hjulpet om den gikk på Viaplay eller Discovery, for NRK har jo et stort nok nedslagsfelt, avslutter Wiberg. 

Seertall for «Love in the Flesh»: 

Love in the flesh Total Screen Rating
Episode 1 37
Episode 2 25
Episode 3 19
Episode 4 16
Episode 5 15
Episode 6 13
Episode 7 11
Episode 8 11

Kilde: Kantar, TVOV. Rating i 1000, P10-79 år.