Ifølge en meldingen fra Aftenposten skal David Vojislav Krekling sikre at
avisa leverer Norges beste journalistikk når det skjer store hendelser som interesserer og engasjerer leserne deres.

Stillingen er nyopprettet, og Krekling får i oppdrag å bygge et nytt team som skal løfte kvaliteten ytterligere på Aftenpostens løpende journalistikk.

Krekling kommer fra stillingen som vaktsjef i NRK. 

- Aftenposten er en av medie-Norges sterkeste merkevarer. Mitt mål er at vi sammen også skal gjøre Aftenposten til det åpenbare stedet leserne oppsøker når viktige hendelser oppstår. Vi skal være først, best og gi leserne full oversikt, sier Krekling.

-Vi er veldig stolte over å få David på Aftenposten-laget. Han skal lede en nyopprettet breaking-gruppe i Aftenposten. Vi er glad for å ha fått en leder som har så mye erfaring med å bygge opp et solid breakingmiljø, sier Tone Tveøy Strøm-Gundersen, nyhetsredaktør i Aftenposten.