Lene Mykjåland er ansatt som ny kommunikasjonsrådgiver i markeds- og kommunikasjonsavdelingen fra 8. august. Det melder den statlige kringkasteren i en pressemelding. 

Mykjåland har de siste fem årene jobbet som rådgiver og kundeansvarlig i PR-byrået Hill+Knowlton (tidligere Gambit HK). Her har hun jobbet både strategisk, kreativt og operativt med kommunikasjon, på tvers av ulike sektorer. Hun har bachelor i kultur og kommunikasjon fra UiO.  

- NRK har alltid stått høyt i kurs hos meg. Over mange år har de vist seg å være progressive, samtidig med å forvalte et viktig samfunnsoppdrag på en solid og tillitsfull måte. Nettopp denne kombinasjonen av å gjøre både mye gøy og mye viktig er særlig forlokkende, og jeg gleder meg veldig, sier Mykjåland i meldingen.
 
Mykjåland er tidligere toppfotballspiller og har bla. representert Røa IL og LSK Kvinner i Toppserien. Hun har tidligere jobbet som fotballekspert for TV2.  
 
- Vi gleder oss til å få Lene med på laget. Hun er en dyktig og nytenkende kommunikasjonsrådgiver som med sin solide erfaring og tydelighet vil bidra sterkt med å synliggjøre NRKs oppdrag og innhold, sier redaksjonsleder Nathalie Sprus.