Torsdag kunne TV 2 presentere sin høstmeny på Verftet i Bergen, og selv om mye har vært kjent fra før, var det også noen splitter nye programmer i miksen. Ett av dem er «Hemmelige duetter» som skal ledes av Thomas Numme og artisten Regina «Myra» Tucker. Numme gjør dermed TV 2-comeback etter «Casa Numme» i 2020. For de aller fleste er han nok likevel mest kjent for å ha ledet «Senkveld» sammen med Harald Rønneberg fra 2003 til 2018.

I «Hemmelige duetter» skal kjente personer både synge og gjette hvem duettpartneren deres er. Thomas Numme var på plass i Bergen for å introdusere programmet og for å ta en liten duett med sin nye programledermakker.

- Jeg hadde litt innbytterpuls da jeg skulle inn på scenen, jeg var gira. Men det er veldig gøy og et fint program. Det handler om ekte folk med ekte følelser og bra musikk, og da er jeg solgt, sier Thomas Numme til Kampanje.

Les mer om TV 2-høsten: Numme-comeback, bloggere og hodejegere – slik blir høsten på TV 2

- Godt å ha en pause
Siden Thomas Numme sist var å se på skjermen har han spilt én av tre beilere i «Mamma Mia» på Folketeateret.

- Du har hatt en «Mamma Mia»-pause, kan man kanskje si?

- Hvis du kaller det for pause?! 170 forestillinger! 

- Okey, ikke pause, men «Mamma Mia» og nå inn i et sangprogram. Du fortsetter i musikkens verden? 

- Vi har gjort mye musikk i «Senkveld», hatt mye og presentert mye, men det er annerledes det her. Det er fascinerende å se hvor frustrerte folk kan bli av å ikke vite. Og hvor glade de kan bli når de finner det ut, så det er masse fine følelser. Imponerende og rørende. 

- Har du savnet programlederrollen? 

- Nja. Det har vært godt å ha en pause fra det også, og gjøre andre ting. Men det var veldig gøy å komme tilbake igjen. Jeg har vært i studio mye, så det å komme tilbake til nabostudio til det gamle «Senkveld»-studio. Jeg følte jeg kom hjem. 

- Du har byttet ut Harald med Regina? Hvordan funker dere som duo?

- Vi er en veldig bra duo. Vi har ikke kjent hverandre så lenge, men vi har hengt masse sammen den tiden vi har holdt på med programmet, og hun er en usedvanlig kul dame. Hun er veldig flink til å gi komplimenter til litt sånn årskommende herrer. Veldig flink. Så jeg blir jo så høy og mørk hver gang jeg er med henne. 

- Så du savner ikke Harald? 

- Jo, men ikke når jeg har «Myra». Men klart jeg savner Harald.

- Jeg var livredd
Nummes nye programledermakker slo gjennom som artist i 2016 og var med i «Stjernekamp» i 2020. I år har Myra vært én av deltakerne i TV 2-programmet «Hver gang vi møtes» og hun har også sluppet sin debutplate.

Nå er hun klar for sin debut som programleder.

- Ja, kan du tenke deg? Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne. Jeg var livredd, men det viser seg at jeg ikke trengte å være det. Det har gått så strålende fint. Jeg kunne ikke hatt en bedre debut-makker. 

- Blir det en «Nummis og Myra» som «Nummis og Rønnis», eller hva tror du? 

- Det vet jeg ikke, men jeg og Thomas er en annerledes og god kombo. Vi går veldig godt over ens. Da vi traff hverandre så tenkte jeg «han her er ganske fet han». Han er en veldig kul type. Også er han veldig trygg og god å ha – han er veldig behjelpelig som programleder.  

- Hvordan tror du programmet lander hos det norske folk? 

- Hvis du liker god musikk, hvis du liker det mellommenneskelige, gode overraskelser, mye tårer og god latter. så er dette det perfekte programmet for deg.