MedWatch blir den femte nettavisen Watch Media lanserer på det norske markedet. Den skal sette selskaper og nøkkelpersoner som jobber med legemidler, bioteknologi, diagnostikk og medtech under lupen.

- Helsenæringen er i sterk vekst i Norge, og er et glimrende eksempel på hvordan forskningen og kunnskapssamfunnet spiller en stadig viktigere rolle i norsk næringsliv, sier Øyvind Henriksen, nyhetsredaktør for Watch Media, i en pressemelding.

Anne Grete Storvik er ansatt som redaktør for den nye avisen. Hun kommer fra søsteravisen FinansWatch og har tidligere jobbet mer enn ti år i Dagens Medisin.

- I Watch Media dekker vi ikke bare de største selskapene, vi går tett på både små og store virksomheter med kritisk og uavhengig næringslivsjournalistikk som fokuserer på substans, sier internasjonal redaktør Rasmus Emborg i Watch Medier.

MedWatch følger FinansWatch, AdvokatWatch, EiendomsWatch og EnergiWatch. Sistnevnte lanseres i likhet med MedWatch i løpet av høsten.

- Norsk næringsliv har tatt godt imot våre tre første bransjemedier. Dersom EnergiWatch og MedWatch får samme mottakelse, er vi veldig fornøyd, sier Emborg.

Watch Media i Norge er eid av danske Watch Medier, en del av JP/Politikens Hus.