Tirsdag morgen kunne Viaplay slippe sine ferske regnskapstall for årets tredjekvartal og de viste at selskapet nå går med 100 millioner svenske i underskudd.

Veksten i antall kunder skyter fart som en følge av at TV- og strømmetjenesten rulles ut i stadig flere markeder, men hjemme i Norden går det tregere mye som en følge av en større konflikt med Telia i Sverige og svakere utviklingen i Norge.

Selskapet skriver i rapporten at Premier League-salget i Norge går tregere enn først antatt og Viaplay sier vekstmålet på antallet kunder i Norden senkes med 200.000 kunder til 4,6 millioner kunder ved utgangen av året.  Samtidig senkes de viktige vekstmålene på omsetning og driftsmargin og det er dårlig nytt for investorene på Stockholmsbørsen som svarer med å sende aksjen ned over 25 prosent.

Markedsverdien til Viaplay før børsen åpnet var på 20 milliarder svenske kroner, men etter bare en halvtime er dermed  fem milliarder svenske kroner i verdier blåst bort på børsen.  

Les også: Viaplay sliter med Premier League-salget i Norge