Kommentaren ble først publisert på Frida Marie Grandes Facebook-side og er gjengitt med tillatelse.

Det var veldig stor stas å vinne prisen «Årets gullpenn» på Vixen Award i går. Mange ser kanskje ned på influencere og denne rare bransjen, men i går var det mange svært dyktige formidlere som stakk av med velfortjente priser som for eksempel Hanne-Lene Dahlgren og Wasim Zahid. Det var også mange rågode finalister og profiler som på kreative måter setter søkelys på viktige temaer hver eneste dag.

Som kommunikasjonsrådgiver har jeg i mange år irritert meg over at det offentlige, store virksomheter med viktige ansvarsområder og politiske partier ikke evner å kommunisere godt nok til massene i sosiale medier. Samtidig rettes det til stadighet pekefinger mot influencere, som snakker om viktige samfunnsproblemer til store publikum, fordi de ikke gjør det på «riktig» måte.

Det er så mye lettere å ta noen andre for feil, enn å gjøre jobben selv. I 2023 forventer jeg mer.

Jeg forventer at de som vet best innen sitt fagfelt investerer i det som skal til for å formidle kunnskapen i kanalene folk bruker og jeg forventer at det blir gjort på en måte som faktisk engasjerer.

Her har for eksempel politiet gjort en formidabel jobb på TikTok. Jeg håper virkelig at flere følger etter.