Over to millioner nordmenn har sett de to første sesongene av «Exit». Forventningene er med andre ord høye når NRK sparker i gang tredje og siste sesong 2. mars. 

- Finalesesongen av «Exit» er en kulminering av livet karakterene har levd til nå. De har alltid levd på en måte der de har pushet alt så langt det går, bare for å føle noe som helst. Få et eller annet form for kick. Denne gangen dytter de det endelig utenfor kanten, forteller serieskaper, regissør og manusforfatter Øystein Karlsen i en pressemelding.

Det er ikke bare i Norge at denne finansthrilleren har gjort suksess. Ifølge NRK er dramaserien trolig Nordens mest strømmede noensinne. Serien er i tillegg solgt til 50 land.

Tredje sesong er spilt inn i Marokko, Spania, Frankrike, England, Sverige og Norge, og har igjen Agnes Kittelsen, Tobias Santelmann, Jon Øigarden, Simon J- Berger, Pål Sverre Hagen og Ina Marie Wilmann på rollelisten.

Stikkordene for plottet er vindkraft og kryptovaluta.

- Vi håper «Exit 3» blir en slags dekadent og destruktiv fest å se på. Det skal godt gjøres å gjette hva som kommer rundt neste sving, forteller serieskaperen.

Les også: Ny million-milepæl for Exit - mest sette så langt i år