Med denne overgangen i boks blir Kristian Ervik en del av selskapet som står bak programmer som «Reddet, «Norge bak fasaden» og «Toll».

- Novemberfilm skal være et ustoppelig godstog for journalistikk og historier fra den norske virkeligheten også i fremtiden, da trenger vi de aller beste folka ombord. Kristian er en svært kunnskapsrik og dyktig historieforteller. At vi nå kan supplere det fantastiske temaet vårt med hans kompetanse er vi veldig glade for, sier sjef for Novemberfilm, Kjetil Johnsen.

Ervik har vært fast tilknyttet TV 2-serien «Åsted Norge» siden programmet først gikk på skjermen i 2016. Har jobbet i TV 2 i 12 år, men har de siste årene jobbet for produksjonsselskapet Mastiff. I januar hadde han sin første arbeidsdag i Novemberfilm.

- Det har vært sju spennende år i Åsted Norge. Nå ser jeg frem til å være med å utvikle nye prosjekter i Novemberfilm. De dyktige folkene i Novemberfilm har klare ambisjoner om å være best på undersøkende journalistikk, fortalt gjennom engasjerende TV-fortellinger. Det er nettopp det jeg ønsker å være en del av, sier Ervik.