Atle Antonsen trakk seg fra tittelrollen i humorprogrammet «Kongen befaler» på TVNorge og Discovery+ kort tid etter at samfunnsdebattant Sumaya Jirde Ali politianmeldte Antonsen for hatefulle ytringer og hensynsløs atferd på bakgrunn av en hendelse på Bar Boca i Oslo. Anmeldelsen ble senere henlagt.

Nå vender Antonsen tilbake til rollen. Det skriver VG.

- På generelt grunnlag er vi ikke tilhengere av å kansellere innhold. Vi er heller ikke tilhengere av å kansellere personer fra TV-skjermen og offentligheten. Det skal være rom for tilgivelse av folk som har begått feil og bedt om unnskyldning, sier kommunikasjonsdirektør Hanne McBride i Warner Bros. Discovery til avisen.

Samtidig er det klart at Atle Antonsens arvtaker i «Kongen befaler», Bård Ylvisåker, går til TV 2 sammen med sin bror og makker Vegard Ylvisåker.

Les mer: TV 2 styrker humorsatsingen - henter Ylvis-brødrene

Allerede i januar var Atle Antonsen tilbake på lufta i «Misjonen» på P4.

Les mer:Antonsen tilbake i Misjonen: - Jeg har skammet meg noe voldsomt