Peter Nørrelund slutter som sportssjef i Viaplay Group. Det skriver selskapet i en pressemelding tirsdag ettermiddag. Nørrelund har jobbet i selskapet siden det het Modern Times Group i 2003 og har vært sportssjef siden 2013.

- Det har vært en stor glede å jobbe med Peter mens vi har bygget Viaplay Group til å være det kraftsenteret for sport på strømmemarkedet som det er i dag. Peter har vært sentral i vår suksess på tvers av våre elleve europeiske markeder. Etter en lang og suksessfull periode, er det bare naturlig at Peter ønsker seg mye profesjonelle utfordringer og vi ønsker ham alt det beste, sier konsernsjef Anders Jensen i pressemeldingen.

Nørrelund trer av som sportssjef i april. Jensen vil selv overta ansvaret for området inntil en arvtaker er på plass.

- Jeg er takknemlig for å ha vært en del av en så fantastisk reise i løpet av de siste to tiårene. Jeg kan ikke komme på et medieselskap som beveger seg raskere eller som er mer innovativt, og de dynamiske lanseringene i nye markeder de siste årene har vært den mest spennende tiden i mitt profesjonelle liv, sier Peter Nørrelund i meldingen.

- Nå er det på tide å prøve noe annet, og jeg forlater Viaplay Sports i god form og klar for neste fase, med en fantastisk rettighetsportefølje og supersterke operasjonelle mennesker som vil sikre at Viaplay alltid ligger i forkant når det kommer til sport i verdensklasse, avslutter han.