Analyseselskapet Epsi har i flere år målt kundetilfredsheten til TV-kundene på det norske markedet, og årets undersøkelse viser at det er vanskelig å gjøre noe med RiksTV og deres TV-tjeneste Strim. For andre gang går RiksTV sin TV-tjeneste Strim helt til topps på målingen over de TV-distributørene som har mest fornøyde kunder.

Analysen blir offentliggjort mandag morgen, men du kan lese alle tallene på Kampanje allerede nå. Dee viser blant annet at TV-kundene også er blitt mer fornøyde generelt sett.

- Årets Tv-studie viser altså at kundetilfredsheten øker markant, og både Altibox, Telia og Telenor kan vise til en fin utvikling. Men den leverandører som likevel presterer aller best i årets måling er Strim, sier daglig leder i Epsi Rating Norge, Fredrik Høst, til Kampanje.

Han sier Strim skiller seg fra de andre aktørene i bransjen ved at de tilbyr strømmetjenester og Tv-kanaler uten bindingstid.

- Strim er konkurransedyktige på pris, brukervennligheten har blitt bedre, de er gode på underholdningstips, og innholdet i kanalpakkene treffer bra på kundenes ønsker og behov, sier Høst.  

Det er nok likevel jubel å høre fra Vestlandet og TV-distributøren Altibox som tidligere har toppet listen. I fjor fikk imidlerti Altibox en dipp på målingen på grunn av den store TV-konflikten med, men i år slår det Lyse-eide selskapet voldsomt tilbake.

- Det selskapet som har den største framgangen i årets måling er Altibox, og er i årets måling nesten tilbake til nivået selskapet lå på før fjorårets konflikt med TV 2. Altibox leverer som tidligere svært godt på brukervennlighet og digitale løsninger, samtidig som de er dyktige på å det relasjonelle, sier Høst.

Til tross for et solid løft i årets måling, er det nok en gang Telia som får den svakeste tilbakemeldingen i denne målingen.

Les også: Strim til topps på TV-måling – Altibox raser nedover

 

Strim topper:

Her ser du rangeringen til de ulike TV-distributørene målt i kundetilfredshet. Kilde: Epsi Rating Norge.