- Det kan virke som jeg er mest opptatt av meg selv. Programmet heter «Else!» og jeg skal gifte meg i løpet av showet, men jeg driver med talkshow fordi jeg er utrolig glad i å prate med folk, sier Else Kåss Furuseth, til Kampanje under Warner Bros. Discoverys (WBD) vårlansering onsdag kveld.

Kåss Furuseth har i løpet av sin karriere på skjermen rukket å være innom mange programmer og kanaler. Så sent som i vår var hun hos NRK og aktuell med talkshowet «Kåss til kvelds» som hun hadde sammen med Markus Neby.

Programmet ble lagt ned som følge av økonomiske nedskjæringer i NRK, i tillegg til at NRK mente at programmet ikke oppnådde å treffe det publikummet det var ment til å treffe.

Talkshowet rakk imidlertid å vinne «Årets underholdningsprogram» under Gullruten i år, hvilket var talkshowets fjerde Gullrute, før det ble lagt ned.

Les også: Kåss-show, Ex on the Beach og nytt gameshow - dette skal på lufta på TVNorge neste år

Tar med seg erfaringer
I tillegg til suksessen «Kåss til kvelds» har Kåss Furuseth ledet to talkshow på TV 2: «Else» og «Det er lov å være blid». Førstnevnte var Kåss Furuseths første talkshow og hadde premiere tilbake i 2014. Det vil si at når komikeren nok en gang går på skjermen med et talkshow, denne gangen hos Warner Bros. Discovery og ti år etter talkshow-debuten, blir det hennes fjerde i rekken.

- Hva blir forskjellen på dette talkshowet, og de andre?

- Jeg tar med meg de gode erfaringer jeg har fra tidligere show. Jeg er kanskje litt mindre redd for alvor. Kanskje jeg også skal prøve å lære litt, sier Kåss Furuseth til Kampanje.

Les også: NRK: - «Kåss til kvelds» traff ikke som bestilt og planlagt

Ingen sidekick
Denne gangen går talkshowet imidlertid uten et sidekick, slik hun hadde i Marcus Neby på NRK.

- Jeg er sabla glad i Neby, men denne gangen får han heller være gjest. Han er veldig morsom, og jeg vil savne både vitsene og gitaren, sier hun.

Kåss Furuseth kunne i går avsløre at hun kommer til å gifte seg i Oslo Spektrum som en del av talkshowet, men noen brudgom har hun fortsatt ikke funnet. Hun beskriver det som «en Amazing Race i kjærlighet».  

- Det blir en liten del av talkshowet hvor jeg skal prøve å finne kjærlighet. Det blir en true crime med positivt fortegn. Jeg skal finne det umulige. Jeg håper å kunne inspirere andre til å åpne hjertedøra og ikke være redd for følelser, sier hun.

- Programmet blir 10 prosent giftemål og 90 prosent gjestene, legger hun til.