Onsdag 29. november vil Viaplay slippe sine resultater for tredje kvartal. Det skjer over en måned etter at resultatene opprinnelig skulle legges frem. Presentasjonen i oktober ble utsatt i tolvte time i påvente av en konklusjon av de «pågående diskusjonene med tre av gruppens største aksjonærer, lånetagere og obligasjonseiere». 

Siden i sommer har Viaplay fått inn Canal+, norske Schibsted og et tsjekkisk mediekonsern på eiersiden. Til sammen eier disse tre nærmere 30 prosent av Viaplay-aksjene. 

Les mer: Viaplay i nye eiersamtaler - massive kutt i antall ansatte

Samtalene skal ifølge meldingen handle om en mulig refinansiering av selskapet som har strømmetjenester i hele Norden og en rekke TV-kanaler og radiokanaler. I tillegg føres det også samtaler om et mulig salg av internasjonal virksomhet som ikke er definert som kjernevirksomhet og «potensielle partnerskap i flere ulike markeder».

I sin nye strategi har Viaplay tidligere kommunisert at de gjennomgår alle muligheter med tanke på sublisensiering, salg av deler av virksomheten, kapitalinnhenting, refinansiering av gjeld eller salg av hele selskapet.