Henriette Steenstrup vender tilbake til TV 2 på nyåret. Det bekrefter kanalen i en pressemelding. Hun har tidligere spilt hovedrollen i «En god nummer 2», vært en sentral del av «Torsdag kveld fra Nydalen» og spilt rollen som Edel Hammersmark Gjervan i «Dritseint med Edel».

- TV 2 har jo gjennom livet gitt meg mange muligheter og gode opplevelser fra «En god nummer to» til «Torsdag kveld fra Nydalen» og til «Nårje» så det er stas å være tilbake og prøve finne på mer gøy, sier Henriette Steenstrup i meldingen.

De siste årene har hun gjort stor suksess på Viaplay med «Pørni».

- At Henriette Steenstrup ønsker å jobbe med oss i TV 2 igjen er skikkelig stas! Som en av våre desidert største komikere blir hun en viktig brikke i TV 2 sin satsing på norsk humor. Vi ser frem til å utvikle nye og spennende humorkonsepter sammen med Henriette, sier Trygve Rønningen, programredaktør og direktør for innholdsstrategi i TV 2.

TV 2 er godt i gang med en ny, stor satsing på humor. Over nyttår er det duket på urpremiere på et nytt konsept med Harald Eisa som «Oslolosen» og Petter Northug. Senere får vi se Bård og Vegard Ylvisåker utfolde seg på kanalen.

Les mer: Eia og Northug skal lede ny kjendisreality på TV 2