I dokumentarserien «Drømmen om EM» har de to TV-profilene Morten Ramm og Erik Solbakken blitt bedre kjent med blant andre Martin Ødegaard, Alexander Sørloth, Oscar Bobb og Leo Skiri Østigård.  

Gjennom fem episoder vil seerne få være med på innsiden av livet som fotballproff, både på og utenfor banen.

- Dette er stort sett unge menn som lever ut drømmen som fotballproff i noen av Europas største fotballklubber. Men én ting er hva vi ser på banen. Gjennom et år med mye fotballdramatikk har vi også fått tatt del i høye topper og dype daler privat, sier Erik Solbakken.

Kamerateamet har reist rundt for å følge Ståle Solbakkens menn på landslagssamlinger. I tillegg har de besøkt noen av de største profilene på hjemmebane. Ifølge en melding fra NRK heter det at både blir fokus på landslaget og EM-kvalifiseringen, men også hvordan livet deres er på det private plan.

- Det er jo alltid morsomt å møte folk med masse penger som aldri har hatt en vanlig jobb. Den største overraskelsen for alle som ikke følger med på alt av fotball, er vel at vi har et landslag med store fotballprofiler og personligheter utover Haaland og Ødegaard. Det finnes faktisk nordmenn som spiller i toppklubber i Tyskland, Italia og Spania, sier Ramm