«Norges farligste forbilde» skal bli mamma. Hvordan kommer det til å gå? heter det i en pressemelding.

Sammen med Podme lanserer influenser Sophie Elise podkasten «Sophie Elise – snart mamma», der hun skal utforske alle temaene som dukker opp hos en ung kvinne som snart blir mor. Sophie Elise vil både invitere gjester i studio, og reflektere på egen hånd, heter det i en pressemelding.

- Jeg har sett veldig frem til å podde igjen, og at valget falt på Podme var en enkel avgjørelse. Frem mot fødselen skal lytterne få være med inn i det absolutt innerste, hvor jeg deler mine tanker, refleksjoner og redsler for livets viktigste rolle – å bli mamma, sier Sophie Steen Isachsen.

Podkasten har premiere 29. februar hos Podme.

- Vi er veldig glade for å endelig kunne lansere dette samarbeidet! Det er mange som har spørsmål og visstnok bekymringer knyttet til denne graviditeten, og vi har derfor ønsket å utforske hva Sophie Elise selv tenker om at hun snart skal bli mor. Vi er stolte over innholdet og gleder oss til å høre lytternes tilbakemeldinger, sier Mathias Thaulow Lisberg, innholdssjef i Podme Norge.