Søndag ettermiddag var det duket for finale i den engelske ligacupen, eller Carabao Cup, som den heter under sponsornavnet.

Det var Liverpool og Chelsea som møttes i kampen om årets første trofé i England. I en jevn og tett finale var det til slutt Liverpool som kunne slippe jubelen løs etter at Virgil van Dijk scoret kampens eneste mål, kun to minutter før ekstraomgangene var omme.

Dermed kunne Liverpool-sjef Jürgen Klopp innkassere det første av potensielt fire troféer i hans siste sesong som manager for klubben.

I Norge er det Viaplay som har rettighetene på Carabao Cup. Finalen, som hadde avspark klokken 16.00, ble sendt på lineærkanalen TV3+. Viaplay oppgir ovenfor Kampanje at kampen ble fulgt av 131.000 seere i snitt på kanalen. Seertoppen ble nådd i ekstraomgangene med 199.000 seere.

- Dette er tall omtrent som forventet, og hadde det blitt straffespark-konkurranse ville det nok vært en enda høyere peak. Liverpool er et av de britiske flaggskipene når det gjelder interesse hos norske fotballsupportere, og det var også bra trøkk på Viaplay denne ettermiddagen. Så alt i alt en fin-fin søndag for vår del. Og til helgen er det Manchester City mot Manchester United, så kjøret går nå, sier sportssjef i Viaplay, Kristian Oma.

Kampen ble også sendt på strømmetjenesten Viaplay, men her oppgir ikke selskapet seertall.

- Vi er veldig fornøyd med Viaplay-tallene, sier medieselskapet i en kort kommentar om strømmetallene.