Nils Apeland bryter båndene til First House og starter opp som samarbeidspartner av det nye PR-byrået til Petter Stordalen og Kruse Larsen. 

Dermed fortsetter Storm Kommunikasjon rekrutteringsjobben. 

Les også: Valebrokk slutter som E24-redaktør - går til Stordalen og Kruse Larsens PR-byrå

- Jeg er en gründertype, så da jeg hørte om denne satsingen rykket det i gründerfoten. Nå åpnet det seg også en mulighet til å bli med og det gleder jeg meg veldig til. Jeg har nå samarbeidet med First House i syv år og det har vært både morsomt og lønnsomt og virkelig, virkelig spennende. Men jeg synes det er mer spennende å være med på noe som er i oppstartsfasen, noe også First House var i da jeg kom dit som assosiert partner, sier Nils Apeland til Kampanje. 

Apeland knytta seg til First House i 2011 og gjennom selskapet Bedre Kommunikasjon bygget seg opp en PR-virksomhet som omsetter for 2-2,5 millioner kroner.  I tillegg driver Apeland også Talerlisten, som er en digital bookingtjeneste av foredragsholdere. 

Les også: Apeland til First House

- Jeg skal fortsatt drive Talerlisten, så dette blir PR-armen min, sier han.

Kommunikasjonsbyrået Storm Communications er en nykommer i PR-bransjen og byrået ble startet av hotellinvestor Petter Stordalen og Kruse Larsen. Bak Kruse Larsen står de to tidligere First House-toppene Jan-Erik Larsen og Bjarne Håkon Hanssen

- Byrået har et veldig spennende eierskap med Petter Stordalen og Kruse Larsen og jeg kjenner jo både Jan-Erik og Bjarne fra tiden i First House i tillegg til Marius Parmann (byråleder i Storm Kommunikasjon og tidligere rådgiver i First House, red.anm.), sier Apeland..

Ifølge Dagens Næringsliv (DN) henter Storm Kommunikasjon også inn Bunny Nooryani og Tina Berggård som seniorrådgivere. 

- Vi har vokst veldig raskt på bare fire uker. Nå dobler vi antall ansatte ved å ansette to av de flinkeste kvinnene i bransjen, sier byråleder Marius Parmann til DN.