Rådgivningsbyrået Panor Public Affairs ble startet i 2016 og er eid av styreleder Christian-Marius Stryken og daglig leder Øystein H.S. Moen. De har bakgrunn fra henholdsvis Burson Marsteller og Agendum, for å nevne noe.

Les mer: BM-veteraner med nytt PR-byrå

Nå satser de på politisk kompetanse i form av to de tidligere rikspolitikerne, Per Rune Henriksen og Gjermund Hagesæter, fra henholdsvis Arbeidertpartiet og Fremskrittspartiet. De blir nye partnere i byrået.

Hagesæter har 16 år bak seg på Stortinget og er tidligere statssekretær for Frp. Henriksen har 12 år på Stortinget og er tidligere statssekretær for Ap.

- Vi er svært fornøyd med å ha fått med oss disse to i Panor. Begge har solid politisk erfaringer, men også stor innsikt i næringslivet og deres utfordringer, spesielt på Vestlandet, sier Øystein H. S. Moen.

Nå skal nemlig PR-byrået, som har hovedkontoret i Oslo, satse i Bergen.

- Det er viktig å være representert på Vestlandet. Det er her mye av landets verdiskaping foregår, både på land og til havs. Nå får vi nærhet i dette markedet, samtidig som næringslivet på Vestlandet får en tilrettelegger opp mot det politiske miljøet i Oslo, sier Moen.