JCP PR & Advertising har fått jobben med å bistå Helly Hansen med PR på det norske markedet. Den norske merkevaren ble grunnlagt i Moss i 1877 av Helly Juell Hansen, og har har nå blitt global. I fjor ble den kjøpt opp av det kanadiske selskapet Canadian Tire.

- Helly Hansen er vår drømmekunde. I forbindelse med pitchen tok flere av oss en titt i klesskapet og registrerte at vi er fans. Vi hadde alt fra underbukser og baselayer til off-shore seiljakker og skiklær. Gleden var derfor stor da vi fikk vite at vi vant. Nå gleder vi oss til å komme i gang med arbeidet og hjelpe Helly Hansens til videre suksess i Norge, sier Frederik Horn, daglig leder i JCP PR & Advertising. 

Byrået ble valgt etter det annonsøren selv beskriver som en omfattende PR-konkurranse.

- At vi nå starter samarbeidet med JCP PR & Advertising, gir meg en god magefølelse. Våre veier har møttes i ulike sammenhenger i løpet av de siste årene og hver gang har det vært i en veldig profesjonell setting fra deres side, sier Lars Bolin, nordisk markedsføringssjef i Helly Hansen.

- Helly Hansen som merkevare har tatt store steg i Norge de siste sesongene i våre fokuskategorier som seiling og ski, og vi kjente at vi trenger mer kraft og energi inn på PR-siden for å levere mot markedet. Vi er helt overbevist om at vi har valgt riktig partner. JCP har en kultur og en tone som passer Helly Hansen veldig godt. Vi ser virkelig frem til å komme i gang og jobbe sammen rett før høsten starter, fortsetter han.