PR-byrået til den tidligere journalisten og konserndirektøren for myndighetskontakt hos NSB, Mai-Bente Paulsen, fortsetter å vokse både i lokaler og i antall hoder. Nå flytter Something Good, som har bærekraft og samfunnsansvar som forretningsidé for all kommunikasjon de lager, til Rådhusgata.

De kan samtidig ønske det nye kreative teamet Mai Eline Persen (24) og Sindre Øren (26) velkommen.

- Det er ekstra gøy å få det nye teamet inn i våre flunka nye lokaler i Rådhusgata. Vi vokser og så at vi trengte mer plass. Nå har vi brukt sommeren til å rive ned en del av en etasje i en bygård for så å bygge den opp. Vi har malt og renovert og endelig begynner det å komme på stell, sier Paulsen.

Etter at hun etablerte PR- og kommunikasjonsbyrået Something Good, kan hun nå vise til millionresultat og nær tredobling av omsetning og antall ansatte.

Fra oppstarten i 2016 har byrået tidoblet omsetningen fra 820.000 kroner til 8 millioner kroner i 2018. Det er også nesten en tredobling fra 2017, da selskapet endte opp med en omsetning på 2,7 millioner kroner.

Les også: PR-byrå nær tredobling av ansatte og omsetning

Persen kommer fra Porsgrunn, mens Øren kommer fra Trondheim og de har begge sin bakgrunn fra Westerdals.

- Som team er vi godt over gjennomsnittet opptatt av samfunnsansvar og bærekraft, og har derfor funnet en veldig god match med Something Good. Dette virker som et miljø med stor takhøyde hvor vi kan få muligheten til å gjøre mye av det vi brenner for, sier Mai Eline Persen.

Sindre Øren, som også rakk innom byrået Morgenstern i praksisperioden sier han har hatt kontakt med Something Good helt siden han hørte om byrået første gang.

- Vi hørte om målene første gang for litt over et halvt år siden. Så det er utrolig stas at Something Good har lyst til å gi oss sjansen til å gjøre nettopp det, noe bra, sier Øren. 

Kreativ leder Markus Lind sier han er «utrolig fornøyd med å få Mai Eline Persen og Sindre Øren med på laget».

- Jeg skjønte jo fra første møte at dette er folk som er over gjennomsnittet samfunnsinteressert da diskusjonen gikk relativt kjapt fra mappevisning til diskusjoner om norsk u-hjelp i Afrika. De har kloke tanker og jobber innsiktsbasert. Det høres kanskje flåsete ut, men kommunikasjon i 2019 er mangefasettert og krever at man evner å se saker fra forskjellige vinklinger og det gjør de. Hos oss blir de, på lik linje med de andre som jobber her, en viktig brikke i den videre byggingen av byrået. Vi gleder oss til å få satt dem i sving, sier kreativ leder Markus Lind.