Trigger styrker staben og henter inn Anette Johnsrud Larsåsen som gleder seg til å ta fatt på nye prosjekter i Torggata 15.   

- Et av mine første møter med Trigger var under et foredrag der daglig leder Bente Kvam Kristoffersen snakket om hvordan Trigger jobbet seg gjennom et år i stor endring. Det var inspirerende å se en leder med stort engasjement og herlig ærlighet dele tanker om hvordan man kommer seg gjennom. Etter hvert har jeg sett fantastiske kampanjer og et brennende engasjement for et bedre samfunn gjennom kundearbeid. Det var ikke vanskelig å si ja til Trigger, sier Larsåsen. 

Larsåsen har 12 års erfaring fra mediebransjen og kommer nå sist fra Geelmuyden Kiese hvor hun jobbet med brukerforståelse, digitale analyser, kundereisen og gjennomføring av digitale kampanjer.

Les også: Hartmann rykker opp i GK – legger samtidig ned designavdeling

Hun er utdannet digital markedsfører fra Westerdals, og har blant annet solid salgserfaring. Nå håper hun fremover å kunne bidra som «en allround innholdsrådgiver for Triggers kunder.»

- Jeg har jobbet med alt fra FMCG til offentlige kunder, og erfaringen fra Geelmuyden Kiese har gitt meg en fantastisk grunnplanke. Jeg er en blidfis som elsker høyt tempo og et sosialt arbeidsmiljø, sier Johnsrud Larsåsen.

Daglig leder i Trigger, Bente Kvam Kristoffersen, fremhever at Anette Johnsrud Larsåsens erfaring og engasjement passer perfekt til Trigger.

- Anette Larsåsens ambisjoner og talent innenfor kommunikasjonsfaget har imponert oss, og vi er utrolig stolte over å få henne som kollega. Hun har åpenbart et stort talent, men også en genuin interesse og ønske om å utfordre både seg selv og omgivelsene sine, sier Kvam Kristoffersen.

Les også: Stordalen-forlag henter Trigger-partner: - Bøker har alltid hatt en stor plass i hjertet mitt

Johnsrud Larsåsen har også erfaring med å holde kurs og foredrag, og ble årets «Nye Stemme» i Mediaforum 2017. Hun forteller at hun håper å kunne fortsette med foredrag og kurs også for Triggers kunder.

- Jeg gleder meg til å begynne å jobbe med mange engasjerende prosjekter og spennende kunder med et kobbel av flinke kollegaer, sier Anette Johnsrud Larsåsen.