PR-byrået Apeland henter inn Frida Blomgren som får ansvaret for kommunikasjon med politikere og myndigheter hos PR-byrået. Blomgren har drevet egen virksomhet siden hun gikk av som statssekretær i Kulturdepartementet i fjor.

- Jeg ser virkelig fram til å bli en del av Apeland og er glad for at de ønsker å satse mer på fagområdet politikk og myndighetskontakt. Jeg tror og håper at jeg med min erfaring kompletterer og tilfører noe nytt til et allerede solid kommunikasjonsmiljø i Apeland, og ser frem til å kunne tilby enda mer til de  kundene jeg tar med fra mitt eget selskap, sier Blomgren i en melding.

Blomgren var statssekretær for kulturminister Trine Skei Grande i to år. Før det har hun blant annet vært byrådssekretær for byråd for kultur og næring, og for byråd for miljø og samferdsel i Oslo. Hun har også vært konsulent innen relasjonsmarkedsføring, arrangements- og publikumssjef i Vålerenga Fotball og markeds- og kommunikasjonssjef i X Games. 

- Vi er glade for at Frida vil styrke oss på kommunikasjon med politikere og myndigheter. Hennes erfaring fra både nasjonal og lokal poltikk vil ha stor verdi for våre kunder, noe hun allerede har vist gjennom vårt samarbeid siden i fjor sommer. Hun har også en solid markedsføringskompetanse som vi vil ha glede av, sier Ole Christian Apeland, byråleder i Apeland. 
 
Blomgren er utdannet innen internasjonale relasjoner ved Gøteborgs Universitet, og har studert personalledelse og administrasjon ved NHH. Hun har bodd i Norge siden 1993, og har vært aktiv i alle Venstres valgkamper siden da.
 
Frida Blomgren begynner i Apeland 1. mars.