PR-operatørene har ansatt Alva Ore som ny rådgiver. Hun kommer fra stillingen som Event og Promotion Coordinator i Universal Music.

- Det er strålende å endelig få Alva på plass. Hun har et bredt nettverk, spennende bakgrunn og ikke minst er hun full av energi og nye ideer, sier byråleder i PR-operatørene, Petter Thorendahl.

Alva Ore har hatt ansvaret for å utarbeide og gjennomføre markedsføringsstrategier for både norske og internasjonale artister i Universal Music. Nå skal hun jobbe med kunder innen innen teknologi, livsstil, finans og FMCG-segmentet. 

- Jeg gleder meg til å bidra med min kunnskap og erfaring i prosjektene til PR-operatørene. I lang tid har jeg sett opp til byrået, arbeidene deres og er motivert for å komme skikkelig i gang, forteller hun.

Byrålederen forteller om en sjelden god start på året, til tross for nye koronarestriksoner.

- Jeg har vært i PR-operatørene i 14 år og tror aldri jeg har opplevd et sånt trøkk og pågang som det er nå. Det er også imponerende og inspirerende å se hvordan både kollegaer og oppdragsgivere forsetter å håndtere «den nye normalen», sier Thorendahl.

I tillegg til Alva Ore, har PR-operatørene nylig fått på plass Sara Stefansdottir og Viktoria Baug som nye juniorrådgivere og Mikkel Nord som praktikant fra Høyskolen Kristiania.