Egil Thompson har vært konserndirektør for kommunikasjon og marked i Avinor i ni år. Nå melder han overgang til PR-bransjen og byrået Leidar.

- Dette er en strålende dag for oss! Egil har utført krevende kommunikasjonsoppgaver på toppen av norsk nærings- og samfunnsliv i mange år. Det er et skikkelig løft for Leidar når han velger å begynne hos oss, sier Per Bjørkum, daglig leder i Leidar Norge, i en pressemelding.

Før han jobbet i Avinor, hadde han kommunikasjonsansvaret i Storebrand i 12 år. Han har tidligere også vært journalist i NTB og redaksjonsleder i Aftenposten.

- De beste kommunikasjonsrådgiverne har selv hatt kommunikasjonsansvar, det er en uvurderlig erfaring når man selv skal gi råd, sier Per Bjørkum. 

I Leidar skal Egil Thompson lede avdelingen for strategisk kommunikasjon, som bistår norske og utenlandske bedrifter og organisasjoner med kommunikasjonsoppgaver.

- Nå har jeg hatt det helhetlige ansvaret for kommunikasjon og merkevare i to store virksomheter i drøyt 20 år. Jeg har jobbet med alle sider av kommunikasjonsfaget, både strategisk og operativt. Nå gleder jeg meg til å dele mine erfaringer med andre, bli kjent med mange nye bransjer, være med å utvikle Leidar og selv bli utfordret, sier Thompson.