Ingrid Sårheim Forssell (32) begynner i PR- og kommunikasjonsbyrået Corporate Communicastions etter å ha sluttet i stillingen som PR- og kommunikasjonssjef i Snøhetta, hvor hun ledet arbeidet med global eksternkommunikasjon og strategisk merkevarebygging.

Før Snøhetta jobbet Sårheim Forssell som merkevaresjef i Lilleborg og Orkla, hvor hun hadde ansvaret for merkevarer som Blenda, Milo og Dr Greve. 

- I Snøhetta har jeg vært så heldig å få jobbe med noen av verdens mest ambisiøse folk på historiefortelling. Nå ønsker jeg å jobbe med historiefortelling for flere virksomheter. Budskap kommuniseres i dag på de samme flatene til ulike målgrupper. Det er derfor viktigere enn noen gang å sikre en helhetlig historiefortelling og snakke et språk som folk forstår, sier Sårheim Forssell.

Om overgangen fra å jobbe i et internasjonalt arkitektur- og designfirma til den norske kommunikasjonsbransjen, sier Sårheim Forssell

- Corporate Communications er kjent for å ha noen av de mest erfarne menneskene i bransjen, og ikke minst de hyggeligste. Jeg lærer noe nytt hver dag sammen med kundene og kollegene mine, og jeg håper å kunne bidra med innsikt fra flere deler av verktøykassen innen markedsføring for å hjelpe kundene våre med å ta bedre beslutninger, sier hun.

Kaia Tetlie, daglig leder og partner i Corporate Communications, sier de «er utrolig glade for å ha fått Ingrid med på laget.»

- Vi jobber med posisjonering av både selskaper og ledere, og hennes kompetanse er svært nyttig for våre kunder. Snøhetta er jo en av de sterkeste norske merkevarene internasjonalt, så her er det mye å lære, sier hun.

Tetlie sier Corporate Communications for tiden opplever «sterk vekst» og at byrået har ansatt flere det siste året. Med denne siste ansettelsen teller selskapet 26 medarbeidere totalt, hvorav 16 er partnere og medeiere.

- Historiefortelling er fellesnevneren for mye av det vi gjør for våre kunder. Kraften i god historiefortelling er enorm, og alle suksesser har jo en god historie. Men historien må være autentisk og ha substans. Det finnes flere måter å fortelle og illustrere en historie. Vi merker at de visuelle grepene i kommunikasjonen har blitt stadig viktigere, så dette er noe vi satser på fremover, sier Tetlie.