Accenture Norge har ansatt Nina Skarbø Vister som ny markeds- og kommunikasjonsdirektør. Hun går inn i den nordiske ledergruppen for kommunikasjon. Vister kommer fra stillingen som kommunikasjonsdirektør i Knowit Experience Oslo.

- Jeg har alltid hatt et stort engasjement for teknologi og hvordan det driver innovasjon og utvikling av samfunnet, sier Vister.

I tillegg til sin forrige jobb i Knowit Experience, har hun vært strategisk rådgiver i Creuna, kommunikasjonsdirektør i NHO Mat og Drikke, samt Head of Group Digital Communications i DNV.

- Muligheten til å få jobbe tett med et av de beste miljøene i Norge på teknologidrevet transformasjon og innovasjon var en viktig grunn til at jeg valgte Accenture, forteller hun.

Vister tar over ansvaret som markeds- og kommunikasjonsdirektør etter Øystein Ingdahl som gikk til rivalen Deloitte i fjor høst.

Les også: Konsulentgiganten velger seg norsk reklamebyrå: - Vi vil åpne opp og vise menneskene

Satser på Norden
Det siste året har Accenture etablert et tettere nordisk samarbeid, også innen kommunikasjon og markedsføring. Vister går derfor inn i den nordiske ledergruppen for kommunikasjon.

Administrerende direktør i Accenture Norge, Torbjørn Eik Nes, mener den nyansatte vil være et viktig bidrag til deres videre satsing i Norden.

- Vi ser store synergier med å ha en felles nordisk organisering kombinert med sterk lokal ekspertise. Nina har faglig tyngde, engasjement og erfaring fra både norske og internasjonale selskaper, sier han.

Selv tror Vister at kombinasjonen av hennes erfaring fra næringslivet, organisasjonslivet og konsulentbransjen vil være viktig i sin nye stilling.

- De teknologiske løsningene vi utvikler bidrar til å utvikle fremtidens velferdsordninger og skaper nye vekstmuligheter for både enkeltbedrifter og næringslivet som helhet. Det avgjørende er at vi klarer å kommunisere godt om hvordan vi jobber med slike prosjekter og hvilke effekter det gir for samfunnet, sier hun og fortsetter:

- Dette er noe jeg brenner for og ser frem til å jobbe med i Accenture.

Les også: Overskuddet krymper i Accenture