- Det koker i byrået om dagen og hva er vel mer gøy da enn å ønske flere kollegaer velkommen til Trigger, sier daglig leder Bente Kvam Kristoffersen i en melding. 

Byrået teller nå 40 ansatte og de har en ambisjon om å få enda flere om bord.

Nå har de hentet tre nye rådgivere til byrået. Siri Røhr-Staff hentes fra jobben som nordisk PR- og kommunikasjonssjef i elektronikk-kjeden Power. Den nye Trigger-konsulenten har bakgrunn som tekstforfatter fra reklamebransjen og har også jobbet som informasjonssjef i reiseselskapet Ving.

– Etter flere år på kundesiden begynte jeg å lengte tilbake til byråtilværelsen. Høyt tempo, boblende kreativitet og inspirerende kolleger var noe av det jeg savnet aller mest, og det visste jeg at jeg ville få i bøtter og spann i Trigger. Derfor var valget lett da jeg fikk muligheten til å være en del av et av Norges beste og mest spennende fagmiljøer, sier Røhr-Staff.

-Siri sin erfaring, spesielt fra kundesiden, inkluderer erfaring på konsernnivå. Det å få en kollega som har jobbet med komplekse problemstillinger i krevende konkurranseutsatte bransjer er gull verdt både for kundene våre og for vår egen utvikling i byrået, legger Kvam Kristoffersen til.

Henter PerPRs daglige leder
Malin Lauritzen er ansatt som ny prosjektleder i Trigger. De siste fire årene har hun jobbet som prosjektleder og daglig leder i PerPR. Hun har lenge fulgt med på Trigger.

– Jeg har latt meg imponere av Triggers inspirerende og solide prosjekter. Trigger kombinerer strategi, teknologi og kreativitet, og leverer kommunikasjon som har effekt, som beveger folk og som utgjør en forskjell. Den innovative og ambisiøse, men også joviale holdningen trigget meg!

Nå gleder hun seg til å komme i gang.

– Jeg håper jeg kan ta med meg all erfaringen min og bidra til å styrke Trigger-teamet ytterligere både faglig og kreativt, sier Lauritzen.

Byrålederen mener Lauritzen tar med seg verdifull erfaring, ettersom hun har jobbet på nordisk nivå.

- Malin ser muligheter, er løsningsorientert og styrer prosjektene med en faglig autoritet som har imponert oss fra hun kom inn dørene i Torggata, sier Kvam Kristoffersen. 

Styrker innholdsteamet
Matias Fosso Kristiansen begynte i jobben som innholdsrådgiver i Trigger i mars. Han har tidligere jobbet som kommunikasjonsansvarlig i Brettforbundet. Han har også erfaring som frilans innholdsprodusent. 

- Etter bare halvannen måned i Trigger har jeg lært vanvittig mye. For meg, som kommer fra en liten organisasjon, uten noen kommunikasjonsavdeling å sparre med, har det vært spesielt lærerikt å se betydningen av en god prosess. At de geniale idéene ikke nødvendigvis bare er pønsket frem av noen få geniale hoder, men et resultat av en godt etablert arbeidsmetode og samarbeid mellom fagdisipliner, sier Fosso Kristiansen.

Byrålederen beskriver Fosso Kristiansen som et multitalent. 

- I tillegg til å være en sterk strateg, har han solide kreative evner. Det er høy etterspørsel etter godt innhold som beveger og engasjerer. Med Matias på laget, får vi styrket innholdsteamet med nok en knallsterk ressurs, avslutter Kvam Kristoffersen.