PR- og kommunikasjonsbyrået Kruse Larsen vil bli bedre innenfor helsesektoren og heter konstituert redaktør i Dagens Medisin, Siri Gulliksen Tømmerbakke, til byrået. Kruse Larsen lanserte en offensiv satsing på helse i 2020.

- Vi er veldig godt fornøyde med at Siri skal jobbe hos oss. Hun har en helt spesiell forståelse for helsefeltet i Norge og gir oss enda tyngre kompetanse på områder som er helt sentrale for kundene våre, sier seniorrådgiver og leder av helseteamet i Kruse Larsen, Mette Nilstad.

Tømmerbakke har det siste året vært konstituert redaktør i Dagens Medisin, der hun også har flere års erfaring som journalist. Tømmerbakke har tidligere vært nyhetsredaktør i High North News og journalist i medier som Avisa Nordland og Adresseavisen.

- Jeg gleder meg til å bruke kompetansen min på en annen måte og i en helt ny bransje. Jeg setter stor pris på å få denne muligheten. Kruse Larsen har Norges sterkeste helseteam og høy kompetanse innen mange spennende og viktige sektorer. Jeg ser frem til å lære mer om flere av disse i tiden fremover, sier Tømmerbakke. 

Les også: Kruse Larsen selger PR-tjenester for 60 millioner: - Vi er veldig fornøyde

Det er tidligere helseminister Bjarne Håkon Hanssen som er ansvarlig partner for helsesatsingen til Kruse Larsen.

- Helse og «life science» er en bransje i sterk vekst, der vi stadig møter aktører med nye muligheter og utfordringer. Kruse Larsen har mange rådgivere som kan og forstår feltet godt, og som jobber sammen med oss i det dedikerte teamet. Det har blitt enda sterkere nå, sier Nilstad.

Kruse Larsen har med ansettelsen av Tømmerbakke 21 rådgivere med kjernekompetanse på strategisk kommunikasjon og politikk. I en melding heter det at selskapet opplever stor vekst på områdene krisekommunikasjon, bærekraft, helse, energi, fiskeri og havbruk. I tillegg jobber det syv rådgivere i datteren Pressure.

- Vi har aldri hatt mål om å bli spesielt store, men utvikler oss ut fra hva kundene trenger. Vi ansetter dyktige folk når vi møter noen som virkelig matcher det kundene våre trenger. Det gjør Siri, og hun vil bli en viktig ressurs for hele huset, sier daglig leder i Kruse Larsen, Jan-Erik Larsen.