Tobias Gausemel Backe har ti års erfaring fra ulike roller i Hafslund Strøm og Fortum og kommer sust fra en stilling som PR Manager og Content Creator i Fortum.

- Tobias har en veldig spennende bakgrunn og tar med seg verdifull kompetanse inn i byrået. Han kan virkelig spille på flere strenger både faglig og privat. Tobias spiller nemlig i bandet SIBIIR som var nominert til Spellemannprisen. Det er skikkelig stas å få en kollega med så mye erfaring på laget, sier daglig leder Bente Kvam Kristoffersen i Trigger.

Hun har allerede satt Gausemel Backe i gang med nye arbeidsoppgaver.

– Byrålivet er helt nytt for meg, så jeg har lært masse allerede de første dagene. Det er veldig gøy å bli dratt med i faglige diskusjoner og kreative workshops fra dag én, og det har vært helt topp å få kjenne litt på Triggers måte å jobbe på, sier han. 

- Jeg gleder meg til å lære nye ting fra alle de dyktige folka her. Det er lav terskel for å sparre med hverandre og bidra der man kan, så jeg gleder meg til å være med på å løse ulike utfordringer for ulike kunder i ulike kategorier.