Kruse Larsen styrker laget med tidligere Ap-politiker og NHO-rådgiver Vilde T. Coward. I PR-byrået Kruse Larsen skal Coward jobbe spesielt med strategisk kommunikasjon, politisk påvirkning og langsiktig posisjonering for Kruse Larsens kunder.

- Dette er en veldig spennende ansettelse for oss. Vilde har bred erfaring fra politikken, kommunikasjon og næringslivet. Det er en perfekt kombinasjon i Kruse Larsen, sier partner i Kruse Larsen, Tim Peters.

Coward kommer fra jobben som daglig leder i Sannum & Bergestuen, og har tidligere jobbet i Kirkens Bymisjon, som rådgiver og taleskriver ved Det Kongelige Hoff. 

- Det er en udelt glede å få starte i landets beste byrå på kommunikasjon og politikk. Jeg håper å kunne styrke selskapets portefølje med min kompetanse, og ser frem til å jobbe med så erfarne og kunnskapsrike kolleger på en stor bredde av kunder, sier Coward.

Dermed ble det et kort opphold for Coward i Sannum & Bergestuen. Hun tok over som daglig leder i PR-byrået til Eva Sannum og Svein Tore Bergestuen i januar i år. 

- Det var ikke en vanskelig beslutning å ta da Eva og Svein Tore spurte om jeg ville ta over som daglig leder. Den brede kompetansen og engasjementet denne gjengen representerer er helt unik, og jeg kan ikke annet enn å glede meg over å få lære av dem og å få jobbe med dem. Jeg håper å kunne styrke selskapets portefølje med min kompetanse innen næringsliv og politikk, og bygge selskapet videre i en spennende vekstfase. Dette gleder jeg meg virkelig til, sa Coward den gangen.

Etter ansettelsen av Coward, har Kruse Larsen 22 rådgivere med kjernekompetanse på strategisk kommunikasjon og politikk. Selskapet har de siste årene opplevd stor vekst på områdene krisekommunikasjon, bærekraft, helse, energi, fiskeri og havbruk.

- Vi har stor pågang fra kunder som trenger akkurat den kompetansen Vilde er med på å styrke videre hos oss nå. Hun kommer til å ha det travelt fra første dag, sier Peters.