PR-byrået Rud Pedersen får inn Line Tresselt (38) til å lede kommunikasjonsgruppens forsvarsteam i Europa. Tresselt har tidligere vært politisk rådgiver for forsvarsminister Anne-Grete Strøm-Erichsen, programansvarlig for det nordiske UNESCO-kontoret og arbeidet med myndighetskontakt i kommunikasjonsenheten i Norsk olje og gass.

- Vår ambisjon er å bli det ledende europeiske konsulentselskapet innen forsvar og sikkerhet. Tidspunktet vi gjør dette på er helt riktig. Vi er inne i en usikker tid i Europa. De fleste land må både investere mer i forsvarsmateriell, samt samarbeide bedre. Rud Pedersen har et fortrinn med at forsvar og sikkerhet har vært en av våre kjernesektorer siden dag én, sier Tresselt.

Nå starter hun i en nyopprettet stilling som Group Defence & Security Director på tvers av Rud Pedersen Groups 14 europeiske kontorer. Hun har jobbet de siste åtte årene i Rud Pedersen Public Affairs i Norge som partner og leder for Forsvars- og sikkerhetsteamet.

- I Norge har forsvar over tid vokst til å bli vår nest største sektor i omsetning, etter helsesektoren. Jeg er stolt av den innsatsen Line har gjort i Norge, og hun er utvilsom riktig person til å lede denne satsingen i Europa slik at vi kan bistå kunder i flere forsvarsmarkeder samtidig, sier partner og daglig leder i Norge, Kristian Hvilen.

Rud Pedersen Group er et europeisk samfunns- og kommunikasjonsbyrå. Siden oppstarten i 2003 har selskapet vært sterkt etablert i forsvarssektoren.